Nuotiopiirin ääressä on lämmin henki. Oma intiaanipäällikkö vaikuttaa autotääriseltä, mutta luo siksi turvaa. Minä tahyilen metsästysmaita tarmolla ja kannustan ratsuani hyvillä mielin.Olen oikeassa heimossa.

Särö alkaa esimiehen vihaisesta meilistä. Miksi asiakasta ei ole hoidettu kunnolla. Tästä annetaan nyt tukistus ja pisteet toisen heimon metsastäjälle, joka olisi halunnut koko saaliin. Eihän tämä pidä paikkaansa, vastaan mobiilista. Tiedän kirjanneeni kaikki keskustelut ja tietysti, rakas CRM näyttää että asiakkaalla on meillä kaksi organbisaatiota ja tämä toisen heimon myyjä on valinnut tyhjemmän ja käynyt osille vetoamalla tähän, siihen jossa ei juuri ole niitä merkintojä.Pojot hänelle älykkäästä CRM:n käytöstä. Avaan esmiehelleni asiaa. Mutta mitä v...a, minua ei kuunnella, vaan lisää syytöksiä huonosta asiakkaan hoidosta sataa päälle. Jopa nyt jotain. Verenpaineeni kohoaa.Tässä se on. Tajuan kyllä. Määrätietoiselta kuulostavan, auktoriteetilla johtavan  heimopäällikön luonteen kääntöpuoli. Hän on tehnyt väärien tietojen perusteellä päätöksen, eikä siihen selitykset auta, koska hänen luonteeseensa ei kuulu palata asian juurille ja kuunnella. Niinkuin ei kuulunut myöskään se, että olisi kysynyt aisan osaisilta ennen päätöstä heidän näkökulmansa.

Pissa on housuissa eikä se lämmitä. Harkitsen poikkeaman tekemistä laatujärjestelmäämme. Harkitsen tämän toisen heimon metsästäjän tappamista. Harkitsen vielä kerran ja pohdin, että oman selviytymiseni kannalta olisi nyt ehkä viisainta vain antaa pomollekin oikeus tehdä virheitä ja avata joskus hänelle, että haluaisin toimia tulevaisuudessa toisin.

Iltanuotiolla paistan makkaran ja pohdin, että näin se vain on. Tässä elämässä vain tämä hetki, käristyvän makkaran huumaava tuoksu ja pian täysi vatsa ovat tärkeitä. Muiden elementtien kanssa on oltava joustava ja tultava toimeen. Vihaisena eläminen on turhaakin turhempaa. Jos tunnenkin itseni yksinäiseksi sudeksi, en halua elää se edellä tässä susien laumassa. Joku tutkimus joskus kertoi, että sekä esimiesten että myyjien keskuudessa on poikkeuksellisen paljon narsismia. Uskon sen. Tunnistan narsistin piirteitä myös allekirjoittaneen luonteessa.